E-kirjat 2016

Sähkökirjojen myynti kaksinkertaistui Suomessa vuonna 2015, ja vuosi 2016 saattaakin olla e-kirjan läpimurtovuosi myös Suomessa. 1980- ja 90-luvun sukupolvet käyttävät tabletteja ja älypuhelimia arjen kaikissa toimissaan. Myös kirjan tulevaisuus on sähköisissä kirjoissa.

Hopeantakojat tekee jokaisesta toimittamastaan käsikirjoituksesta automaattisesti myös sähköisen kirjan, jonka tiedosto luovutetaan kirjoittajalle toimeksiannon jälkeen. Voit markkinoida ja laittaa kirjasi itsenäisesti myyntiin.

 

HAE E-KIRJALLA KUSTANNUS AARNIN JAKELUUN

Hopeantakojat ry:n puheenjohtaja Pasi Luhtaniemi on myös Kustannus Aarnin yrittäjä. Aarni tekee normaalien kustannuspäätösten lisäksi päätöksiä teosjulkaisusta myös pelkkänä e-kirjana. Aarni markkinoi tällöin teosta e-kirjastossaan ja se on myynnissä Elisa Kirjoissa ja Ellibs -kirjakaupassa, jotka vastaavat suurelta osin Suomen kirjastojen sähköisten kirjojen jakelusta. Teoksesi saa myös autenttisen ISBN -numeron.

Teoksen kaikki tekijänoikeudet säilyvät sinulla. Saat jokaisesta myydystä teoksesta tekijänoikeuskorvausta 30% sen nettomyyntihinnasta.

Lisätietoja pasi.luhtaniemi@kustannusaarni.fi

Jaa teksti: