Valmennukset jatkuvat jälleen syksyllä 2018

Haku vuoden 2018 kirjoittajaseminaariin ja valmennukseen  on alkanut 2.7.2018

Deadlinet:

  • Kirjoittajaseminaari 1.-2.9.2018 —- haku viimeistään 30.7.2018
  • 1-2 -vuotinen valmennus —- haku viimeistään 10.9.2018

1. Haku

Hopeantakojien kirjahautomoon haetaan max. 10 sivun käsikirjoitusotteella ja noin liuskan pituisella synopsiksella/juonikertomuksella koko suunnittelemastasi suorasanaisesta teoksesta. Teos voi olla romaani tai esimerkiksi elämäkerta tai jopa novellikokoelma. Jos haet novellikokoelmalla, laita hakemukseen kokoelman aloitus-  ja omasta mielestäsi tärkein novelli.

Kunkin valmennuksen  hakuaika on kerrottu hopeantakojien pääsivuilla ja uutisoinnissa. Lähetä hakemuksesi  ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen toimitus@hopeantakojat.fi

2. Kirjoittajaseminaari / Suora valmennus

Valmennettava voi hakea valmennukseen Hopeantakojien kirjoittajaseminaarin kautta tai suoraan.

Kirjoittajaseminaari  sisältää keskusteluluentoja asiaproosan tai kaunokirjallisen tekstin kirjoittamisesta, aineiston hankkimisesta ja tekijänoikeussäännöksistä kertojan näkökulman ja kerrontatyylin valintaan. Kurssimaksun hintaan kuuluu Hopeantakojien kirjoittajanopas Kohti uutta kirjaa ja sen päivitysversiot koko 2 -vuotisen valmennustaipaleesi ajalta.

3. Tekstin vaihto ja palautteet valmennuksen aikana

Kun kirjoittajalle on nimetty oma lähivalmentaja, tämä esittäytyy sähköpostilla. Kirjoittaja ja valmenntaja sopivat tekstin vaihdon ja palautteen annon aikatauluista 1-2 vuotta kestävän valmennuksen aikana. Kirjoittaja työstää valmentajalleen prosessin aikana kaksi versiota koko käsikirjoituksestaan, ja saa siitä valmentajaltaan kaksi suorasanaista ja yksityiskohtaista palautetta.

4. Toinen valmentaja mukaan

Jos kirjoittaja haluaa, hänen toisesta käsikirjoitusversiosta antaa palautteen myös toinen valmetaja, ns. kommentoivalle valmentaja. Kommentoiva valmentaja antaa tekstistä kuukauden sisällä kirjallisen palautteen, jonka hän lähettää lähivalmentajalle. Lähivalmentaja tutustuu palautteeseen ja käsikirjoitukseen ja antaa lopullisen kirjallisen palautteensa käsikirjoituksesta.. Näillä ohjeilla kirjoittaja viimeistelee käsikirjoituksen.

5. Hinnat 2018 –

  1. 1-2-vuotisen Kirjahautomon kokonaishinta on 980€. Kirjoittajaseminaarin osallistumismaksu 90€ hyvitetään seminaariin osallistuville valmenettaville.
  2. Maksu maksetaan tilille IBAN FI94 5290 0220 5159 59 3-5 erässä siten, että ensimmäinen erä maksetaan ennen seminaarin / valmennuksen alkamista.

Lisätietoja : pasi.luhtaniemi@hopeantakojat.fi / 044 361 3564

Jaa teksti: