«

»

joulu 13

Kohti uutta kirjaa – kirjoitusopas

Kohti uutta kirjaa on Hopeantakojien kirjoitusopas, jonka avulla sinunkin matkasi kohti uutta kirjaa taittuu toivottavasti helpommin.

Kuten oman tekstin kirjoittaminen, myös oppaan tekeminen on prosessi: Oppaasta julkaistaan uusia täydennettyjä versioita aina syksyyn 2017 saakka, jolloin teoksen ensimmäinen perinteinen paperipainos valmistuu.

Tammikuussa 2017 oppaasta on julkaistu versio 0.4. Teokseen on lisätty luku 5,  Fokalisaatio eli kerronta-asema. Teoksen liiteosassa perehdytään ctrl-pikakomentojen käyttöön ja varmuuskopioinnin ideologiaan.

Voit ostaa teoksen e-kirjana yhteistyökustantamomme, Kustannus Aarnin verkkosivuilta TÄSTÄ LINKISTÄ. Teoksen hinta muille kuin Hopeantakojien jäsenille on 19.90 euroa.

HUOM: kaikki kirjan Kustannus Aarnin verkkokaupasta ostaneet saavat sähköpostiinsa ilmaiseksi oppaan päivitykset seuraavan vuoden ajan. Mikäli e-kirja tuntuu vieraalta formaatilta, teoksesta voi tilata myös uusimman word-version, osoitteesta toimitus@hopeantakojat.fi SEN JÄLKEEN, kun olet ensin ostanut teoksen verkkokaupasta.

 

Teos on jatkossakin  ilmainen Hopeantakojien kannatusjäsenille sekä kaikille, jotka osallistuvat järjestämäämme yksilövalmennukseen tai kirjahautomoihin.

rintakuva-52-vIloa kirjoittamiseesi!

Pasi Luhtaniemi
vastuuvalmentaja
Hopeantakojat ry.

Jaa teksti: