Kohti uutta kirjaa – Synopsis

Haku Hopeantakojien kesän 2017 kirjoittajavalmennuksiin on päättynyt. Kiitos hakemuksista – Ilmoitamme tuloksista 1.5. mennessä kaikille hakeneille sähköpostitse.

Odotellessanne postia voitte tutustua nyt Hopeantakojien kirjoitusoppaaseen.  Huhtikuun 19. päivä julkaistun versiossa 0.5 päästään lopulta konkreettiseen kirjoitustyöhön. Luvussa 6 perehdytään synopsiksen ja juonikertomuksen tekoon.

Kohti uutta kirjaa käsittelee kansantajuisesti suorasanaisen kerronnan teoriaa eli narratologiaa ja perehdyttää lukijan siihen, mistä oman romaanin kirjoittamisessa on kysymys. Teos on tarkoitettu niin kauno- kuin tietokirjailijoille, kirjailijoille kuin luoville kirjoittajille.

Kohti uutta kirjaa -oppaan versiot 0-1 julkaistaan vain e-kirjana, ja e-kirja ja sen päivitysversiot seuraavan 12 kuukauden ajalta ovat ilmaisia teoksen ostaneille sekä  Hopeantakojien valmennuksiin osallistuville kirjoittajille. Jos tunnistat itsesi joukosta, etkä ole saanut vielä uusinta versiota, mailaa toimitus@hopeantakojat.fi. 

Teosta voi ostaa myös yhteistyökumppanimme Aarnin verkkokaupasta hintaan 19.90€. Siirry tästä verkkokauppaan. 

Kirja julkaistaan syksyllän 2017 Aarnihopea -julkaisusarjassa myös painettuna kirjana.

Jaa teksti:
Yleinen