Hopeantakojien valmennustiimi 2018

Hopeantakojien valmentajat tarjoavat yksilövalmennusta omista kirjallisuuslajeistaan sekä toimivat Kirjahautomoiden lähivalmentajana tai ateljeekriitikkona.  Tutustu kirjailijoihin ja heidän tuotantoonsa!

Saara Henriksson

saara-henrikssonFantasia, tieteiskirjalisuus, tietokirjat

Saara Henriksson työskentelee Tampereella toimittajana ja kirjailijana. Hänen esikoisromaaninsa Moby Doll (Into 2011) sekä toinen romaani Linnunpaino (Into 2012) keräsivät kiitosta kunnianhimoisesta teemojen yhdistelystä sekä taitavasta kerronnasta. Henriksson toimii kustannustoimittajana pienkustantamossa. Romaanien lisäksi hän on kirjoittanut tietokirjan Leppoisa opas huusholliin (Into 2013) yhdessä Aino-Maija Leinosen kanssa.

Henriksson on toiminut kirjoittajakouluttajana Tampereen työväenopistossa, Tampereen kesäyliopistossa sekä erilaisissa työpajoissa ja internet-koulutuksissa.

> Saara Henriksson Kirjasammon esittelyssä >>

Reijo Honkonen

Realistinen romaani, elämäkerrat

Reijo Honkonen on jyväskyläläinen  kirjailija, jonka tyylilaji on alavireinen komiikka. Hänen mielestään komiikka ja huumori ovat parhaimmillaan silloin, kun niihin saa mukaan surua ja tummia sävyjä. Tummasävyinen komiikka toistuu hänen monipuolisessa tuotannossaan romaaneista näytelmiin, käsikirjoituksiin ja pakinoihin.

 

>> Reijo Honkonen Kirjasammon esittelyssä >>

Anne Leinonen

Dystopia, fantasia, tieteiskirjallisuus, aikalaisromaanit, tietokirjat

Anne Leinonen on ristiinalainen kirjailija ja kustannustoimittaja, jolta on julkaistu niin novellikokoelmia, romaaneja kuin yhteisteoksiakin. Tuotantoon kuuluu mm. yhdessä Eija Lappalaisen kanssa kirjoitettu Routasisarukset-trilogia, jonka ensimmäinen osa oli Finlandia Junior ja Tähtivaeltaja-ehdokkaana. Leinonen on myös voittanut vuoden parhaalle tieteis- tai fantasianovellille myönnettävän Atorox-palkinnon kolme kertaa.

Leinonen on toiminut mm. J.H Erkon kirjoituskilpailun sekä Tähtifantasia-raadin tuomarina. Opetusalan kokemusta on kertynyt niin Oriveden opistolta kuin Suomen Nuoriso-opiston kursseilta.

Leinonen luokittelee itsensä reaalifantastikoksi ja hän toimittaa spekulatiiviseen fiktioon erikoistunutta verkkolehteä Usvaa. Kustannusalasta hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus.

>> Anne Leinonen Kirjasammon esittelyssä >>

Jaa teksti: