Yksilövalmennus

Kirjahautomojen aikataulut eivät sovi koskaan kaikille kirjoittajille  Hopeantakojien yksilövalmennus on tarkoitettu harrastajakirjoittajille ja julkaisseille kirjailijoille, joiden tavoitteena on saattaa oma kauno- tai tietokirja julkaisukuntoon 1-2 vuotta kestävän valmennuksen puitteissa, mutta jotka kaipaavat yksilöllistä, räätälöityä ohjausta.

Yksilövalmennuksemme Hinta on 2017  940 euroa. Voit hakea valmennukseen milloin vain, kun sinulla on noin kolmannes käsikirjoituksestasi kirjoitettu, ja koko käsikirjoituksesta on jonkinlainen kokonaissuunnitelma (juonikertomus, synopsis tms.) Täytä hakulomake ja lähetä se meille.

PALVELUN KUVAUS

Kun olet lähettänyt hakulomakkeesi, valitsemme sinulle oman lähivalmentajan, joka ottaa sinuun yhteyttä. Sovitte valmentajan kanssa aikatauluista. Kirjoitat käsikirjoituksestasi ns. raakaversion ja lähetät sen lähivalmentajallesi sovittuun päivään mennessä.

Kirjoittajavalmennuksen alkaessa Hopeantakojat lähettävät sinulle postitse aloituspaketin (samansisältöinen moniste ja e-kirja), jossa valmennuksen kulku on avattu. Paketti sisältää paljon tärkeää tietoa kirjan kirjoittamisesta ja julkaisusta haaveilevalle kirjoittajalle.

kyna300-99

Palautepäivät kasvokkain tai verkossa

Palautepäivät pidetään siellä ja silloin, mikä sopii sinulle ja lähivalmentajallesi parhaiten. Palautepäivät voidaan  pitää myös verkon yli esimerkiksi Skype-puheluina tai sähköpostipalaverina lähivalmentajan kanssa.

Kirjoittaja työstää molempiin palautepäiviin  uuden version työn alla olevasta käsikirjoituksesta. Päivän jälkeen hän saa valmentajalta kirjallisen palautteen ja toimintaohjeet, kuinka jatkaa käsikirjoituksen työstämistä.

(1) Ensimmäinen palautepäivä sovitaan noin kuukausi sen jälkeen, kun olet saanut käsikirjoituksen ensimmäisen ns. “raakaversion” lähetettyä lähivalmentajallesi. Tapaamisessa keskitytään suuriin linjoihin: saat palautetta käsikirjoituksen maailmasta ja teoksen rakenteen ja ilmaisun keskeisimmistä kysymyksistä. Tämän jälkeen kirjoitat käsikirjoituksesi 2. version saamiesi ohjeiden mukaan ja lähetät version valmentajallesi sovitun aikamäärän sisällä.

(2) Toisena palautepäivänä valmentajasi  keskittyy erityisesti teoksen ilmaisuun ja kieleen. Tapaamisen jälkeen muokkaat ja viimeistelet käsikirjoituksesi valmiiksi lähivalmentajan kirjallisten ohjeiden mukaan.

(3) Huom: Lähetä lopuksi valmis käsikirjoitus Hopeantakojille. Oikoluemme tekstin vielä julkaisua varten eli selaamme lähinnä tekstin virhelyönneistä ja viimeistelemme sen asettelua. Saat kuukauden sisällä vastauspostin, jossa on tekstin viimeinen Word -versio sekä käsikirjoituksesta tehty ilmainen sähköinen kirja. Lue lisää e-kirjasta tästä linkistä.

Samalla onnittelemme valmiista käsikirjoituksesta.  Saat kirjallista tietoa kustantajista ja julkaisemisen vaihtoehdoista.

 

YKSILÖVALMENNUS 2017 – HINNAT

  1. Yksilövalmennuksen  kokonaishinta on 940€
  2. Valmennuksen aloitusmaksu on 100 €. Jos valmennus on aloitettu ennen aloitusmaksun suorittamista, maksa aloitusmaksu ensimmäisen maksuerän yhteydessä.  –  HUOM: Maakuntakirjailijoiden jäsenille aloitusmaksu on 0 euroaKatso liittymisohjeet Maakuntakirjailijoiden sivuilta.
  3. Loppumaksu 840€ maksetaan 2, 3, tai 5 erässä toivomuksesi mukaan:
    – 2. erässä, 395€/erä (1kk valmennuksen aloittamisesta  ja toisen palautepäivän jälkeen)
    – 3. erässä 263,33€/erä (1kk valmennuksen aloittamisesta  ja 1. ja 2. palautepäivän jälkeen)
    – 5. erässä 158€/erä (2kk välein, 1. lasku 1kk valmennuksen aloittamisesta)
  4. Maksu tilille IBAN FI94 5290 0220 5159 59. Merkitse tietoja -kenttään  Hopeantakojat ry – Yksilövalmennus ja erän nro

 

Jaa teksti: