Luonnosvihkot aukenivat juuri

Tervetuloa Hopeantakojien uudelle kirjoittajafoorumille, Luonnosvihkoihin. Luonnosvihkot on ilmainen, aktiivisesti ylläpidetty perinteinen keskustelufoorumi, jossa kuka vain voi kokeilla siipiään kirjoittajana.

Luonnosvihkot jatkaa 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen tunnetuimpien kirjoittajafoorumien, Rihmaston ja Paperiarkin jalanjäljissä.Foorumit keräsivät parhamipina vuosinaan satoja kirjoittajia ympäri Suomea samaan palveluun. Tuohon aikaan ei vielä tiedetty Facebookista mitään, eikä Somen lieveilmiöitä, joista pahin on ihmisten eriytyminen kupliin, jotka eivät tunne eivätkä tiedä toisistensa arvomaailmasta ja ajatuksenjuoksusta mitään.

Luonnosvihkojen perustamisen yksi ponnin on rikkoa yhteiskuntamme kuplat ja tuoda yhteen ihmiset, joille kirjiottaminen on se juttu. Siis tervetuloa! – Liityttyäsi jäseneksi voit kirjoittaa vapaasti joko omalla nimellä tai valitsemallasi nimimerkillä.

  • Onko haaveissasi kirjoittaa oma teos, ja tekstiä on jo syntynyt sivutolkulla, mutta kaipaisit palautetta? – Luo oma viestiketju Omiin teksteihin ja kommentoi toisten tekstejä
  • Vai haluatko kokeilla ja testata ilman sen suurempia tavoitteita tai jutustella kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä? –  Julkaise Tarinatuvassa , keskustele ja vaihda ajatuksia.

 

Luonnosvihkot aukenivat juuri osoitteessa luonnosvihkot.fi

 

 

Jaa teksti:
Yleinen

Vastaa