Uutta 2017: Palautepalvelu

Hopeantakojat tarjoaa vuoden 2017 alusta alkaen palautepalvelua suorasanaisille romaani- ja novellikäsikirjoituksille!

Laajan suorasanaisen tekstin kirjoittaminen on kuningaslaji. Kielen ja ilmaisun tulisi olla virheetöntä, henkilökuvauksen mielenkiintoista ja tuoretta, dialogin elävää ja miljöökuvauksen raikasta. Samalla käsikirjoituksen punainen lanka eli motiivien kuljetus täytyisi olla sujuvaa. Lopuksi myös teeman pitäisi olla omintakeinen ja lukijoita kiinnostava.

Luemme Hopeantakojat -kirjoittajavalmennuksessa työksemme käsikirjoituksia, ja tiedämme siksi, mitä käsikirjoitukselta vaaditaan. Jos pitemmät valmennukset eivät ole sinun juttusi, tilaa käsikirjoituksellesi kertaluonteinen kirjallinen palaute. Annamme tekstistäsi arvion ilmaisun yksityiskohdista kokonaisrakenteeseen ja teemaan saakka. Arviossa on  suosituksia, mihin sinun kannattaa kiinnittää jatkossa huomiota, ja saat meiltä konkreettisia neuvoja, kuinka lähestyä kustantajia jatkossa. HUOM: Palautteeseen kuuluu automaattisesti myös puolen liuskan pituinen lausunto, jonka voit liittää kustantajan saatekirjeeseen.

Palautteen hinta 4,40e/käsikirjoitussivu. (Sivu tekstinkäsittelyohjelman oletusasetuksilla, fonttikoko 12 ja riviväli 2)

Yhteistyöterveisin!

 

 

 

 

 

 

Pasi Luhtaniemi
vastuuvalmentaja
Hopeantakojat ry

Jaa teksti: